Новият адрес на успеха

Новият адрес на успеха

  Запишете се за лична презентация
  С натискането на бутон "ИЗПРАЩАНЕ" се съгласявате с общите условия на уебсайта.

  Новият адрес на успеха

   Запишете се за лична презентация
   С натискането на бутон "ИЗПРАЩАНЕ" се съгласявате с общите условия на уебсайта.

   80 Тинтява е стилен и елегантен жилищен комплекс, вдъхновен да се извисява над динамиката на града и да улавя забързания му пулс. Със своята забележителна локация, авангардна и съвременна визия, висота на архитектурата и класа на материалите, 80 Тинтява е вашият нов мечтан дом.

   Комплексът е разположен в модерна, стилна, нова и съвременна градска среда, с богата транспортна и социална инфраструктура, сред посолства, дипломатически и културни представителства. В близост до сградата има паркова среда и спортни съоръжения, само на крачки е метростанция, на една ръка разстояние от бизнеса.


   кв. Изгрев

   до 297 кв.м

   от € 94 500

   218 апартамента

   груб строеж

   С визията на модерните и с класата на взискателните

   Още с влизането в сградата се усеща цялостната концепция на проекта. Фоайетата придават пространство и въздух, нетипични за сградите в града. Визията е модерна, с настилки от естествен камък, ламперии, тавани Barrisol и ръчно изработени мебели, придаващи стил и екстравагантност. Сградата предлага всички удобства за динамичния човек – магазини, аптека, фитнес център, денонощна охрана и други.

   Жилищата са просторни, като благодарение на панорамните прозорци границата между екстериор и интериор се слива, което създава и подчертава индивидуалния характер на проекта. Разпределенията на апартаментите гарантират максимално усвояване на пространството. Всеки дом в комплекса е една отлична инвестиция с нарастваща стойност в дългосрочен план.

   Изпратете запитванеПишете ни

   Луксозният дом носи едновременно усещане за престиж и уют – ние в Unique Estates по-добре от всеки друг разбираме това. Уповавайки се на традицията и иновациите, нашият екип от отдадени консултанти вече 15 години успешно предлага прецизно подбрани луксозни имоти, способни да задоволят нуждите и желанията на всеки клиент.


   Call Now Button