Отдайте имота си с нас

Отдайте имота си с нас

  Отдайте своя имот

  С натискането на бутон "ИЗПРАЩАНЕ" се съгласявате с общите условия на уебсайта.

  Отдайте имота си с нас

   Отдайте своя имот

   С натискането на бутон "ИЗПРАЩАНЕ" се съгласявате с общите условия на уебсайта.

   Като компания, която се развива и държи на качественото обслужване и трайните взаимоотношения, Unique Estates създаде ново направление изцяло в полза на своите клиенти. Отдел “Луксозни и корпоративни наеми” е ангажиран с осъществяването на индивидуални, корпоративни и луксозни (средносрочни и дългосрочни) наеми. Чрез нашите услуги ще ви съдействаме да реализирате имота си на най-подходяща стойност и при най-добри условия. Консултантите в отдела предлагат постоянна експертиза на пазара и притежават знанията и опита, които им позволяват да приложат най-подходящата стратегия за вашите изисквания.

   В дейността на отдела се включва и релокацията на персонал и мениджмънт на международни компании, които имат нужда от работа с професионалисти в областта на недвижимите имоти. Екипът ни е сформиран от хора с международни контакти, познания в различни области и отлично владеене на международни езици.

   Вярваме, че ще можем да ви сътрудничим по най-адекватния и благоприятен за Вас начин, защото Вашето удовлетворение е нашата мисия. Ще се радваме да се доверите на нашия екип!.

   Защо да ни се доверите?

   right-arrow

   Unique Estates има висока степен на удовлетвореност на обслужени клиенти

   right-arrow

   Компанията прилага и развива висок международен стандарт на обслужване

   right-arrow

   Постоянно подобряваме услугите си, така че да добавяме стойност в целия процес

   right-arrow

   Предлагаме услуги за управление на собствеността и преместване на най-важните Ви активи

   right-arrow

   Специалистите ни изготвят постоянна експертиза и анализ на пазарната ситуация

   right-arrow

   Ние имаме доказани лидери в бизнеса с недвижими имоти


   Зара Котева

   Мениджър Луксозни и
   Корпоративни наеми

   zkoteva@ues.bg
   +359 885 331 148

   Има широки познания и опит в областта на недвижимите имоти в различни аспекти като: консултант, инвеститор, купувач, наемодател и наемател, представляващ международни компании, частни лица, чуждестранни клиенти и дипломати. Благодарение на професионалния си опит и добитите през годините знания и умения, успява да създава отлични отношения с клиентите, основаващи се на взаимно уважение и доверие. Носител е на наградата “Мениджър на 2020 г.”

   Препоръки

   “Изключително сме доволни от висотата на отношение, професионализъм и експертност на Unique Estates и особено от нашия консултант Елиза Петрова, която положи усилия, стил и експедитивност в осъществяване на поставената цел! Препоръчваме на всички заинтересовани да се доверят на Unique Estates и ще постигнат желаното! Успех!”

   Ивайло Шалафов

   “Изключително професионална и безупречно добре свършена работа от страна на Габриела Богданина и Елена Хаджитенева . Много съм доволен от личното им отношение и начина , по който подхождат към всеки един детайл . Благодаря !”

   Иван Ценов  

   “Личните ми впечатления за Юник Естейтс и по-специално за Габриела Богданина , като техен консултант са изключително добри. Най-важното, което получих като клиент е усещането за спокойствие в цения процес на търсене и консултиране. Ще спомена и позитивното отношение, познанията за пазара и отличната комуникация. Благодаря за успешните сделки!”

   Бисер Иванов  

   Луксозният дом носи едновременно усещане за престиж и уют – ние в Unique Estates по-добре от всеки друг разбираме това. Уповавайки се на традицията и иновациите, нашият екип от отдадени консултанти вече 15 години успешно предлага прецизно подбрани луксозни имоти, способни да задоволят нуждите и желанията на всеки клиент.


   Call Now Button